De Clochards

Welkom op de websaajt vaan de Clochards vaan Mestreech, vastelaovesvierders vaan ’t jaor 1984!

De Clochards zien unne grop zakeluij oet Mestreech en umstreeke, die met de Vastelaovend verkleijd en gesjmink same op stap goon. In 2005 bestoonte de Clochards alweer 25 jaor. Veer hubbe toen aoch un pleetsje opgenomme genaomp “25 jaor Clochards”. In 2014 bestoon zie 3×11 jaor, en aoch daovaan is un nuij plaat opgenomme (duij mèr ins op play):

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Veer doen aoch aon sjariteit: wie veer 2×11 jaor bestoonte hubbe veer cent ingezameld veur ut projek “kin iech de pot op”, ofwel unne mobiele wc veur invalide vastelaovesvierders. Dee waagel is sinds toen volop in gebruuk.
Veer zien eeder jaor bezig met e nuij good doel, en daoveur verkaope veer sjoen kiste met dao in alle medaaljes vaan de Clochards, veur 500 euro. Alle medaaljes zien met de hand gemaak door unne ex-Clochard Hans Waltje. Eeder kis is dus uniek. Geer kint dizze kiste oonder aandere goon bewoondere in kaffee De Belsj, De Vogelstruys, kaffee Lure en kaffee Rembrandt. Es geer zoen kis welt kaope, sjik daan unne ie-meel nao Math Haaken, daan numme veer kontak met uuch op.

Welt geer e beriechske achterlaote veur de Clochards, daan kin dat in ’t gastebook. Es geer nog sjieke en sjoene foto’s hub vaan de Clochards, daan kint geer die ie-meele nao de webmeister Raymond Haaken.
Geer kint uuch aoch op dizze site registrere, zoetot geer kint inlogge en op de huugte kint blieve vaan alle nuijts euver de Clochards. Aoch hoof geer daan eure naom en iemeel neet mie in te völle es geer un reaksie welt plaotse. Merci!

Share and Enjoy:
 • Print
 • Hyves
 • Facebook
 • LinkedIn
 • Twitter
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Reddit
 • Google Bookmarks
 • Add to favorites
 • email
 • RSS

Leave a Reply

 

Search
Advertisement